Hoida jäsenasioita verkossa - eAsiointi


Aika: 1.1.-31.12.2024

Hoida jäsenasioitasi

Ovathan jäsentietosi ajan tasalla? Voit päivittää ne helposti internetissä kirjautumalla verkkopankkitunnuksillasi Teollisuusliiton eAsiointiin. Tarkista ainakin yhteystietosi, toimipaikkatietosi ja tilinumerosi. Lisätietoa eAsioinnista löydät täältä.

Voit hoitaa jäsenasioitasi myös ammattiosastosi taloudenhoitajan tai jäsenhuoltajan kanssa. Heihin saat yhteyden työpaikkasi luottamusmiehen kautta.

Jos haluat hoitaa jäsenasioitasi kasvotusten liiton henkilökunnan kanssa, voit asioida myös aluetoimistossa. Lisäksi liiton jäsenrekisteri auttaa sinua jäsenasioissa.

Teollisuusliiton jäsenpalvelu

Jäsenpalvelun puhelinnumero on 020 690 446. Numerossa päivystetään maanantaista keskiviikkoon sekä perjantaisin kello 8.30–15. Voi olla yhteydessä jäsenpalveluun myös sähköpostitse osoitteeseen jasenpalvelu@teollisuusliitto.fi.

Erityisen tärkeää on huolehtia jäsenyyden säilyttämisestä, jos työelämässäsi tapahtuu muutoksia. Esimerkkejä tällaisista muutoksista ovat

  • siirryt toiseen ammattiliittoon/työttömyyskassaan,
  • siirryt toisen työnantajan palvelukseen,
  • vaihdat ammattiosastoa,
  • siirryt yrittäjäksi,
  • siirryt työnantajaperinnästä itse maksavaksi jäseneksi tai päinvastoin,
  • siirryt eläkkeelle,
  • muutat toiselle paikkakunnalle tai
  • olet väliaikaisesti tai pysyvästi pois työelämästä.

Osoitteenmuutos

Kun muutat, muista tehdä virallinen osoitteenmuutos. Näin varmistat, että osoitteesi pysyy oikeana jäsenrekisterissä. Osoitteenmuutoksen voi tehdä postista tai maistraatista saatavalla lomakkeella tai osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi.

Siirtyminen Teollisuusliittoon toisesta ammattiliitosta tai työttömyyskassasta

Jos jäsen eroaa toisesta liitosta/työttömyyskassasta ja liittyy liittoon/työttömyyskassaan kuukauden sisällä siitä, kun jäsenyys lakkasi edellisessä liitossa/työttömyyskassassa, hän saa laskea hyväkseen edellisen kassan jäsenyys- ja työssäoloajan.

Tarkista, että tieto edellisestä liitosta/työttömyyskassasta on ilmoitettu Teollisuusliiton jäsenrekisteriin.